midtbyens private pasningsordning

ro * nærvær * hygge * omsorg * tryghed * god tid

om mig


Jeg hedder Heidi Mørk, er 53 år og har to halvvoksne døtre; Karla på 21, der er flyttet hjemmefra og Rosa på 19 år, der stadig bor hjemme.

Jeg er oprindeligt uddannet zoneterapeut og rejsekonsulent, men har beskæftiget mig med børn i en stor del af mit arbejdsliv.

Blandt andet har jeg været ansat som kommunal dagplejer i Skanderborg kommune fra januar 2010 til august 2013, hvor jeg valgte at sige min stilling op. Ikke fordi jeg var træt af arbejdet med børnene, men simpelthen fordi jeg havde svært ved at få de lange arbejdsdage til at harmonere med mit familieliv.

Jeg savnede arbejdet med de små børn og åbnede derfor min private pasningsordning i august 2018 og er superglad for, at der i Skanderborg er basis for at drive et pasningstilbud med lidt kortere åbningstider.

Som person er jeg glad, åben, positiv og rummelig og i arbejdet med børnene er jeg nærværende, anerkendende og omsorgsfuld.

Privat bruger jeg min tid på vandreture, diverse kreative sysler, at læse bøger og rende på loppemarkeder. Privat dagpleje Skanderborg dagplejer